LUNCHEN IN SCHEVENINGEN

Even van je werkplek weg tijden de pauze of heb je iets zakelijks te bespreken? Ga je op stap, een dagje Scheveningen met de familie of een groepje vrienden? Kom dan eens langs bij Beachclub Twins. Zakelijk of familiair bij ons kun je lekker lunchen tegen scherpe prijzen. Twins biedt eenvoudige tot zeer uitgebreide lunches. Twins is de plek om te lunchen in Scheveningen. Gelegen aan de boulevard van Scheveningen, vlakbij het  Kuhrhaus. Een greep uit ons menukaart: Wij hebben lekkere tosti’s, uitsmijters en broodjes met verschillend beleg, verse jus met een kopje koffie. Al onze producten zijn duurzaam en vers bereid

Beachclub Twins

Maar ook staan er bij ons gerookte zalm, oesters en champagne op de kaart. Kortom voor ieder wat wils! En na de lunch nog even lekker uitwaaien op het strand. Kom lunchen bij Twins in Scheveningen en wij maken het naar je zin!

Neem alvast een kijkje op ons menu

Een warm onthaal, goede service en ouderwetse gastvrijheid. Het team van Beachclub Twins heet u van harte welkom.

U kunt genieten van het zeezicht en onze uitgebreide kaart. Vis, vlees maar ook vegetarische gerechten. Probeer ook eens onze barbecuegerechten van de grill. Kijk verder op de site voor onze menukaart. Zelfs als het wat minder mooi weer is kunt u bij restaurant/Strandtent Twins in Scheveningen terecht want dan is het verwarmd en overkapt. We hebben openhaard tafels waar je lekker kunt loungen.  Maar met mooi weer kunt u ook heerlijk op het strand bediend worden.

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

 • Een warm onthaal, goede service en ouderwetse gastvrijheid.
 • Complete buffetten en menu- arrangementen. All-in prijzen vanaf €19,50 pp
 • Lekker ontbijten, brunchen of een lunch arrangement
 • Diverse activiteiten, workshops, beachcamp of themadag
 • Volledige overkapping en verwarmd; als de zon het af laat weten
 • Entertainment: Dj, live bands, casino, clown, grappige kelner
 • Producten zijn duurzaam, vers en huisgemaakt door onze keukenbrigade. Zie ons menu
 • Zelf bbq-en in ons restaurant. Zie bbq-arrangementen
 • Kinderen zijn zeer welkom. We hebben een springkussen en het strand:)
 • Gezellige loungebanken met openhaard tafels. Zie foto’s
 • Groepsvervoer per touringcar mogelijk
 • 2 locaties. Voor bedrijfsfeesten, teambuilding of andere feestelijke aangelegenheden
 • Geweldig uitzicht. Restaurant en buiten loungen.

Kijk voor meer informatie op onze arrangementen of kijk bij workshops

Neem contact met ons

Voor vragen; vul ons contactformulier in. Of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan. Direct contact? Bel Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

Twins heeft de perfecte feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest voor mannenvrouwen of samen. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte.

Wij organiseren rondleidingen en workshopsBeachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote of kleinere en intieme groepen. Van personeelsuitjes tot workshop vliegeren, sushi of cocktails maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november; 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.