BEDRIJFSUITJE DEN-HAAG

Bij Twins krijg je een warm onthaal, goede service en ouderwetse gastvrijheid!
Bent u op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje Den haag? Beachclub Twins is een strandpaviljoen voor jong en oud, gelegen aan de boulevard van Scheveningen, schuin tegenover het Kurhaus. Twins heeft de locatie voor een gezellig bedrijfsuitje in den haag. Een bedrijfsuitje aan het strand in Den haag

Het strand is een unieke locatie om uw medewerkers te laten ontspannen, de zeelucht zal iedereen een vakantiegevoel bezorgen, oftewel perfect voor een bedrijfsuitje. De beachactiviteiten als bubble voetbal, sieraden maken, beach Clean-up of beachvolleybal en lmet de powerboat de zee op. Andere workshops als djembe trommelen, wijnproeverij, salsadansen of een creatieve workshop schilderen laten de werknemers ook genieten en deze zijn ook te boeken bij minder mooi weer. Na zo’n dag lekker bezig zijn is het tijd voor een spetterend feest. Denk dan aan een BBQ of een buffet warm of koud met daarna een themafeest of DJ en artiest voor een super bedrijfsuitje in Den haag.
Twins denkt met u mee!

Heeft u zelf een goed idee? Wij staan overal voor open en denken graag met u mee. Wij bieden onbeperkt eten en drinken tegen een scherpe all-in prijs. Doordeweeks kunt u rekenen op een goede korting.
Wij bieden ruimte van 10 tot 1000 personen.Bij ons kunt u genieten van eten en drinken met een prachtig uitzicht op zee. Uiteraard spelen wij in op de verschillende weersomstandigheden. De locatie kan overkapt en verwarmd worden, zodat uw bedrijfsuitje niet in het water kan vallen.

Nieuw bij TWINS: Scheveningen Beach Expeditie

Scheveningen Beach Expeditie € 25,- per persoon
Tijdsduur +/- 2,5 uur

Eén ding vind je altijd bij Beachclub Twins en dat is echte ouderwetse gastvrijheid met tiptop-service!

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

 • Een warm onthaal, goede service en ouderwetse gastvrijheid.
 • Complete buffetten en menu- arrangementen. All-in prijzen vanaf €19,50 pp
 • Lekker ontbijten, brunchen of een lunch arrangement
 • Diverse activiteiten, workshops, beachcamp of themadag
 • Volledige overkapping en verwarmd; als de zon het af laat weten
 • Entertainment: Dj, live bands, casino, clown, grappige kelner
 • Producten zijn duurzaam, vers en huisgemaakt door onze keukenbrigade. Zie ons menu
 • Zelf bbq-en in ons restaurant. Zie bbq-arrangementen
 • Kinderen zijn zeer welkom. We hebben een springkussen en het strand:)
 • Gezellige loungebanken met openhaard tafels. Zie foto’s
 • Groepsvervoer per touringcar mogelijk
 • 2 locaties. Voor bedrijfsfeesten, teambuilding of andere feestelijke aangelegenheden
 • Geweldig uitzicht. Restaurant en buiten loungen.

Kijk voor meer informatie op onze arrangementen of kijk bij workshops

Neem contact met ons

Voor vragen; vul ons contactformulier in. Of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan. Direct contact? Bel Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

Twins heeft de perfecte feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest voor mannenvrouwen of samen. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte.

Wij organiseren rondleidingen en workshopsBeachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote of kleinere en intieme groepen. Van personeelsuitjes tot workshop vliegeren, sushi of cocktails maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november; 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.