BEDRIJFSFEEST LOCATIE SCHEVENINGEN

Beachclub Twins verzorgt al ruim 30 jaar bedrijfsfeesten, partijen, kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten. De ideale locatie voor een bedrijfsfeest. Wij werken meestal met buffetten die kunnen worden ingericht naar uw specifieke wensen tegen een scherpe all-in prijs.

Lekker uitwaaien op het strand met verschillende workshops en spelactiviteiten. Strandactiviteiten als bubble voetbal, sieraden maken, beach Clean-up of Beachvolleybal tot leren Waterskiën. Ondertussen is onze keukenbrigade bezig met uw diner. Bij minder mooi weer bieden we altijd een leuk alternatief programma waarin bijv workshops als djembe trommelen, wijnproeverij, salsadansen of een creatieve workshop mozaieken zitten.
Nieuw bij TWINS: Scheveningen Beach Expeditie

Echt één van de leukste actieve workshop bij TWINS voor elke gezelschap!
Expeditie Scheveningen Beach, is een unieke uitdaging waar overleven en competitie centraal staan. Het is een ultiem overlevingsspel aan de Scheveningse kust, waarin teambuilding hoog staat!

Scheveningen Beach Expeditie € 25,- per persoon
Tijdsduur +/- 2,5 uur

Daarna lekker loungen en chillen om je klaar te maken voor een heerlijk diner, een spetterende beachparty met live muziek, een DJ of een artiest maar ook hele themafeesten behoren tot de mogelijkheden. U kunt ook gebruik maken van ons aanbod om onbeperkt te eten en drinken tegen een scherpe all-in prijs. Doordeweeks kunt u rekenen op een goede korting. Beachclub Twins in Scheveningen kan partijen verzorgen voor 10 tot 1000 personen.

Eén ding vind je altijd bij Beachclub Twins en dat is echte ouderwetse gastvrijheid met tiptop-service!

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

 • Een warm onthaal, goede service en ouderwetse gastvrijheid.
 • Complete buffetten en menu- arrangementen. All-in prijzen vanaf €19,50 pp
 • Lekker ontbijten, brunchen of een lunch arrangement
 • Diverse activiteiten, workshops, beachcamp of themadag
 • Volledige overkapping en verwarmd; als de zon het af laat weten
 • Entertainment: Dj, live bands, casino, clown, grappige kelner
 • Producten zijn duurzaam, vers en huisgemaakt door onze keukenbrigade. Zie ons menu
 • Zelf bbq-en in ons restaurant. Zie bbq-arrangementen
 • Kinderen zijn zeer welkom. We hebben een springkussen en het strand:)
 • Gezellige loungebanken met openhaard tafels. Zie foto’s
 • Groepsvervoer per touringcar mogelijk
 • 2 locaties. Voor bedrijfsfeesten, teambuilding of andere feestelijke aangelegenheden
 • Geweldig uitzicht. Restaurant en buiten loungen.

Kijk voor meer informatie op onze arrangementen of kijk bij workshops

Neem contact met ons

Voor vragen; vul ons contactformulier in. Of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan. Direct contact? Bel Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

Twins heeft de perfecte feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest voor mannenvrouwen of samen. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte.

Wij organiseren rondleidingen en workshopsBeachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote of kleinere en intieme groepen. Van personeelsuitjes tot workshop vliegeren, sushi of cocktails maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november; 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.