ACTIEF BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN
aan de boulevard van Scheveningen

Beachclub Scheveningen: de perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje!

Met onze prachtige locatie aan het strand van Scheveningen bieden wij een unieke setting voor een actief bedrijfsuitje. Of het nu gaat om een teambuildingdag, een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke borrel, bij ons bent u aan het juiste adres.

Beachclub Twins ligt aan de boulevard van Scheveningen en organiseert al meer dan 30 jaar actieve bedrijfsuitjes. Het strand is een fijne locatie om uw medewerkers een leuke werkonderbreking, teambuilding of een dagje uit te bezorgen. Ons motto: Een warm onthaal, goede service en ouderwetse gastvrijheid. Bij Twins heeft u gegarandeerd een topdag.

Lekker uitwaaien op het strand met verschillende activiteiten

Van beach volleybal, bubble voetbal, beach camp, vliegeren, bierproeverij, of een Ipad tour tot leren salsa dansen. Bij mooi weer of minder mooi weer kunt u ook diverse workshops boeken zoals djembé trommelen of schilderen. Een spetterende beachparty met Live muziek, een DJ of een artiest na een zomerse BBQ, of hele themafeesten. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Nieuw bij TWINS: Scheveningen Beach Expeditie
Eén van de leukste actieve workshop bij TWINS voor elke gezelschap!
Expeditie Scheveningen Beach, is een unieke uitdaging. U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan.
Het is de ultieme overlevingsspel aan de Scheveningse kust, waarin de Teambuilding spirit hoog staat!
Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “proeven”. Tijdens deze proeven is het niet alleen van belang dat je goed presteert, want ook je teamgenoten kun je beter te vriend houden.
Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.
Durft u met uw team de uitdaging aan? Dan zult u een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende proeven te winnen.
De kracht van expeditie is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven. Er wordt altijd gewerkt in Teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen, bij een proef! Misschien bent u wel de ware leider van Expeditie!

Scheveningen Beach Expeditie € 25,- per persoon
Tijdsduur +/- 2,5 uur

Wat het ook wordt, over uw actief bedrijfsuitje zal nog lang worden nagepraat! Wij bieden onbeperkt eten en drinken tegen een scherpe all-in prijs. Doordeweeks kunt u rekenen op een goede korting. Wij kunnen partijen verzorgen voor 10 tot 1000 personen.

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

 • Een warm onthaal, goede service en ouderwetse gastvrijheid.
 • Complete buffetten en menu- arrangementen. All-in prijzen vanaf €19,50 pp
 • Lekker ontbijten, brunchen of een lunch arrangement
 • Diverse activiteiten, workshops, beachcamp of themadag
 • Volledige overkapping en verwarmd; als de zon het af laat weten
 • Entertainment: Dj, live bands, casino, clown, grappige kelner
 • Producten zijn duurzaam, vers en huisgemaakt door onze keukenbrigade. Zie ons menu
 • Zelf bbq-en in ons restaurant. Zie bbq-arrangementen
 • Kinderen zijn zeer welkom. We hebben een springkussen en het strand:)
 • Gezellige loungebanken met openhaard tafels. Zie foto’s
 • Groepsvervoer per touringcar mogelijk
 • 2 locaties. Voor bedrijfsfeesten, teambuilding of andere feestelijke aangelegenheden
 • Geweldig uitzicht. Restaurant en buiten loungen.

Kijk voor meer informatie op onze arrangementen of kijk bij workshops

Neem contact met ons

Voor vragen; vul ons contactformulier in. Of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan. Direct contact? Bel Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

Twins heeft de perfecte feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest voor mannenvrouwen of samen. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte.

Wij organiseren rondleidingen en workshopsBeachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote of kleinere en intieme groepen. Van personeelsuitjes tot workshop vliegeren, sushi of cocktails maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november; 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.